Termékeim

Sör

PiperePanni & Zip’s Brewhouse Vanilla APA, gluténmentes

partnerem

ár

1.490 ft/db

Közös történetünk

Mindenképpen szerettem volna, hogy benne legyen a vanília íz ebben a sörben. 2019­ben, a Zip’s Brewhouse SéfSör­sorozatának indulásakor mondtam Halász Norbertnek, a Zip’s tulajdonostársának és vezetőjének, hogy ha egyszer én is híres séf leszek, akkor gluténérzékenységem miatt lesz egy gluténmentes, vaníliás SéfSöröm és az lesz a neve, hogy Pipere Panni. Nem felejtette el ezt a mondatomat, és egy napon azzal hívott fel, hogy ezt az álmot valóra váltják. A megvalósult sör pedig álomszintű, kirobbanó élmény: ahogy kortyolod, egyszer csak a nyelved hátsó részén kicsapódik a vanília krémessége.

„A gluténmentes sörkészítés útja nem olyan egyenes, mint hihetnénk. Egyáltalán nem egyszerű. Nekünk is több próbálkozásunk, és botlásunk volt, de végül győztünk és egy nagyszerű terméket alkottunk.

Alapok

A Pipere Panni söralapja egy American Pale Ale, vagyis egy APA, de hívhatnánk simán csak pale ale-nek is, mert a finom amerikai komlók most nem dominálnak. A méltán népszerű Citra és Amarillo komló nagyon is jelen van, de mindkettő hagyja a vaníliát főkarakterként érvényesülni. Ez a sör most egyáltalán nem keserű vagy gyümölcsös komlóhatású. A komlók és a vaníliaérzet kiegyensúlyozzák egymást. Egy jól iható, édeskés, érett, dús ízű sör jön létre a vanília párhuzamosan ható melegségével és frissességével.“

Pedro Reinoso Bernald
sörfőző mester

Trüffel

PiperePanni & Harrer Chocolat mangós-fehércsoki trüffel és gyömbérdrazsé

partnerem

ár

3.690 ft/db/ ajándékdobozban, 100 g /

A desszert

A PiperePanni Vanilla APA kecses, finom, nőies alakja desszertre fordítva: Lágyan karakteres fehércsoki – mangóíz és savas, gyümölcsös perui étcsoki réteg – egzotikus, izgalmas gyömbérkocka.

Közös történetünk

Karl Harrer és felesége, Abosi – Harrer Beatrix nagyon közel állnak hozzám, munkásságuk példaértékű és csodás emberek! Nem volt kérdés, hogy PiperePanni különleges desszertjét együtt álmodjuk meg.

“A trüffel lágyan karakteres fehércsokija és a mangóíz jól harmonizál vele. A mangóhoz társított, édességét ellensúlyozó passiógyümölcs első ízélményként megjelenik a drazséban is. Utána jön egy savas, gyümölcsös perui étcsoki réteg. Végül belül az egzotikus, izgalmas gyömbérkocka zárja a harapást. Ezek egyesével illenek Bagó Zsófi pozitív lényéhez. Az ő nagyon kecses, finom, nőies karakterét akartam csokira fordítani. “  Abosi -Harrer Beatrix, Harrer Chocolat

Kávé

PiperePanni & One Eleven Roasters Specialty kávé

partnerem

ár

4.200 ft/db/ Ethiopia Ayla Bombe Washed, 250 g /

Specialty kávé

PiperePanni álmodni sem merte volna, hogy Molnár Attila – négyszeres magyar barista bajnok, aki világbajnokságon egészen a döntőig jutott, a soproni OneEleven Roasters tulajdonosa, a Tamp & Pull alapítója – a brand mellé áll, és együttműködve egy olyan különleges specialty kávé születhet meg, mely ízjegyeiben stílusos eleganciát tükröz. Selymes textúra, könnyed gyümölcsösség, kiegyensúlyozott savasság jellemzi, mely kávéra fordítva: 100 % PiperePanni!

Selymes, gyümölcsös

“Ezen mosott Etióp kávénk tökéletesen bemutatja az Sidamo régióra jellemző ízvilágot. Selymes textúrája mellett a mandarin és őszibarack édes gyümölcsössége jelenik meg amely karakteres florális jegyekkel párosul. Csészénkben a könnyed testesség mellett kiegyensúlyozott savasságot érezhetünk.”

One Eleven Roasters

Csésze

PiperePanni Kávés & Kitchy Design Huskeecup, csésze/termosz, törtfehér/gránit színű-tetővel

partnerem

ár

5.500 ft/db/ 1,8dl /

6.500 ft/db/ 2,3dl /

7.500 ft/db/ 3,5dl /

Motiváció

Buza Kriszta, a Kitchy Design tulajdonosa valóságos „womenpower” számomra. Ő példakép, aki tudatosította magában, mi az, ami valóban fontos számára és hosszú távú motivációt ad a munkájához. Sok közös van bennünk, együttműködésünk túlmutat szakmai kötődésen. Sokszor motivál, segítséget, erőt ad a nehéznek tűnő hétköznapokban. Ez az erő és igazán stílusos kreativitás hatja át a Kitchy design környezettudatos termékeket is, melyek közül a kávéhéjból készült, újrafelhasználható szuper stílusos HuskeeCup kávés csésze (elviteles pohár/termosz) PiperePanni Collaboration Brand-del együttműködésben is forgalomba került, és PiperePanni specialty kávé koncepcióját tökéletesen és stílusosan egészíti ki.

Különleges s exkluzív

Amitől különleges a PiperePanni & Kitchy Design kávéscsésze különleges és exkluzív:
* Hosszan melegen tartja a kávédat
* Kényelmes kialakítású
* Tartós és újrahasznosítható
* Mérgező anyagokat nem tartalmaz (BPA-mentes)
* Újrahasznosítható melléktermékből készült (kávéhéj)
* Mosogatógépben mosható

A csésze

HuskeeCup by Kitchy Design – PiperePanni Kávés csésze törtfehér, gránittetővel

Sörpohár

…mert egy PiperePanninak alap, hogy a stílusos sört, stílusos pohárból issza…

partnerem

ár

3.000 ft/db

A pohár

PiperePanni söröspohár, 480 ml/db, Spiegelau kristály, saját logózott

Stílus

PiperePanni & Elysian – Együtt létrehoztuk a magunkon viselhető Pipere Pannit.

partnerem

ár

13.900 ft/db/PP selyemkendő by Elysian/

11.900 ft/db/PP poló by Elysian/

6.900 ft/db/PP arcmaszk by Elysian/

Barátság

Bódis Boglárka, a La Maison Elysian tervezőnője nagyon fontos személy az életemben: a barátság mellett régi ügyfele is vagyok, nagyon szeretem az Elysian stílusát, és sok ruhát is viselek a márkától. Erre alapozva kértem meg, készítse el a PiperePanni Vanilla APA sör címkéjét. Mert Ő számomra az a személy, akiről azt gondoltam: a leghitelesebben tudja megrajzolni PiperePanni stílusát, személyiségét, érzésvilágát.

Stílus

Olyan stílusban rajzolta meg a komló és vanília növényeket, ahogyan régen a botanika tankönyvekben jelenítették azt meg. A pasztellszín a visszatérő Elysian motívum, a szitakötő pedig fontos szimbólum mindkettőnk számára.

De itt nem álltunk meg, továbbszőttük közös álmainkat és együtt létrehoztuk a magunkon viselhető PiperePannit. „Éld meg az álmaidat és ne hagyd letörni a szárnyaidat.“ Ez a közös üzenetünk.

Ajándékdoboz

“Panni” Ajándékdoboz, Szeretettel, Nektek!

partnerem

ár

15.000 ft/db/“Panni”-csomag, kicsi; ingy. szállítás/

27.500 ft/db/“Panni”-csomag, nagy; ingy. szállítás/

Tudatosan,
Szeretettel

Ha szeretnéd PiperePanni stílusos, és egyedi darabjaival megajándékozni szeretteidet vagy saját magadat – mert megérdemled! -, válaszd „Panni” ajándékdobozát, melyet fűből készült, környezettudatos selyempapírral bélelünk és nagy gondossággal csomagolunk. Szeretettel, Nektek!

“Panni”-csomag,
kicsi

 • PiperePanni, gluténmentes Vanilla APA by Zip’s Brewhouse (0,33 l/ db)
 • PiperePanni mangós trüffel & gyömbérdrazsé  by Harrer Chocolat, (ajándékdobozban, 100g)
 • PiperePanni Specialty kávé by One Eleven Roasters, ETHIOPIA AYLA BOMBE WASHED, 250g / db
 • PiperePanni Kávés csésze – HuskeeCup by Kitchy Design (3-féle méretben, törtfehér vagy grafitszürke- tetővel)

“Panni”-csomag,
nagy:

 • PiperePanni, gluténmentes Vanilla APA by Zip’s Brewhouse (0,33 l/ db)
 • PiperePanni mangós trüffel & gyömbérdrazsé  by Harrer Chocolat, (ajándékdobozban, 100g)
 • PiperePanni Specialty kávé by One Eleven Roasters, ETHIOPIA AYLA BOMBE WASHED, 250 g / db
 • PiperePanni Kávés csésze – HuskeeCup by Kitchy Design (1,8 dl, törtfehér vagy grafitszürke- tetővel)
 • PiperePanni Söröspohár, 480 ml/ db, Spiegelau kristály, saját logózott
 • PiperePanni póló by Elysian

Céklakrém

PiperePanni & A Séf és a Kertész, Céklakrém – málnával és tonkababbal

partnerem

ár

2.575 ft/db/ 220g/db // vegyszermentes gazdaságból, tartósítószer- és adalékanyag-mentes /

Közös történetünk

Horváth Gábort évekkel ezelőtt a mádi Gusteau Kulináris Élményműhely séfjeként ismertem meg, fantasztikusan kreatív séfnek és remek embernek tartom. Társa, Török Patrícia elhivatottan rajong a növényekért, emellett hihetetlenül jó energiákkal rendelkező, kellemes személyiség.
Pati, a Kertész és Gábor, a Séf története példaként szolgál előttem: mertek nagyot álmodni és szakítottak korábbi életükkel, majd a Szentendrei-sziget szívében kialakították vegyszermentes gazdaságukat, ahol már több éve termesztik zöldségeiket, fűszernövényeiket és ehető virágaikat.
Pati és Gábor remekül támogatja és kiegészíti egymást: ha Gábornak eszébe jut valamilyen különleges ízkombináció, megnézik, hogy Pati meg tudja-e maga termeszteni a hozzávalókat. Ha pedig Pati tesz szert valamilyen új és eddig ki nem próbált növény magjára, Gábornak indul be a fantáziája, hogy mit lehetne belőle készíteni.
Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy velük együtt partnerségben készülhetnek a fantasztikus és szuperfinom PiperePanni zöldségkrémek.

A termék

PiperePanni & A Séf és a Kertész, Céklakrém, málnával és tonkababbal.
A cékla édes ízének tökéletes párja a málna savassága, melyet különleges magasságokba a tonkabab jellegzetes fűszeres aromája emel fel.
Vegyszermentes gazdaságból származó alapanyagokból készül, mely nem tartalmaz sem tartósítószert és sem adalékanyagokat.

Hidegen: salátákhoz, pirítós kenyérre kenve csodás ízélményt ad a nap minden szakaszában. Melegítve húsok mellé tökéletes mártás, vagy épp kókusztejjel hígítva a világon legfinomabb krémleves. Vegetáriánusok számára ideális lehet krémsajtokhoz vagy épp melegen grillsajthoz, illetve rizottóhoz.
Felbontást követően elég nehéz neki ellenállni, így üvegből is könnyen fogyasztható.
Nem mehetünk el a cékla jótékony élettani hatásai mellett sem:

 1. Vérképző, pozitívan hat a keringésre, segíti az agy működését
 2. Segíti a jó közérzetet, illetve magzatok fejlődési rendellenességét is megelőzheti
 3. Méregtelenít és segít megelőzni a rák kialakulását
 4. Igazi energiabomba – hatékony szénhidrátforrás

A Séf és a Kertész weboldal: https://asefesakertesz.hu/

Lekvár

PiperePanni gönci baracklekvár, vaníliával

partnerem

ár

1.990 ft/db/ 260g/db /

Ízek

Lédús – savas igazán zamatos gönci sárgabarack, a vanília csodás aromájával!
Tartósítószer és adalékanyagok nélkül készült, megőrizve a gyümölcs eredeti ízét, színét, aromáját és a vitaminokat is.

Elismerés

PiperePanni legújabb terméke ezúttal Bodrogkeresztúron készült a TOP100 termelő közé választott Csicsörke Manufaktúrában. Nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Csicsörke Lekvár Szörp Műhellyel együtt partnerségben készülhetnek a fantasztikus és szuper finom PiperePanni baracklekvárok.

Macaron

Vaníliás macaron specialty kávékrémmel (4 darabos díszdobozban)

partnerem

ár

2.650 ft/doboz/ 4 darabos díszdobozban rendelhető /

Bemutató

Édes és könnyű, kívül roppanós, belül lágy és selymes.
Vaníliás macaron PiperePanni specialty kávékrémmel.

Együttműködés

Mindig olyan nagy örömmel tölt el, ha újabb fantasztikus együttműködés születik egy-egy termék kapcsán. Mihályi László neve nem ismeretlen a hazai gasztronómia iránt érdeklődők számára. Számomra pedig egy igazi barát. Ő alkotta meg PiperePanni csodafinom macaronját, melynek könnyed, légies íze feledhetetlenné teszi a kóstolás pillanatát.

Ajándékutalvány

PiperePanni ajándékutalvány

partnerem

ár

10.000 ft

15.000 ft

20.000 ft

A választás

Lepd meg szeretteidet ajándékutalvánnyal! Tökéletes választás azok számára, akik szeretik a minőségorientált, környezettudatos, egyedi és stílusos termékeket.